Selecteer provincie

Paauwe BV Schildersbedrijf

Details

Adres
de Padweie 18
4353RW Serooskerke Walcheren
Zeeland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Aannemersbedrijf Paauwe is een begrip op Walcheren. Tal van opdrachten, groot en klein, zijn al naar tevredenheid opgeleverd. Onze kenmerken zijn de veelzijdigheid van onze medewerkers en de diversiteit aan opdrachten. Paauweis niet te groot voor het kleine en niet te klein voor het grote!
Sinds een aantal jaren maken Contek teken- en constructiebureau en schildersbedrijf Paauwe deel uit van Paauwe Beheer. Daardoor kan er een totaalpakket geleverd worden, wat als voordeel heeft dat er voor het gehele traject maar één aanspreekpunt is. Doordat we vanaf het begin tot het eind bij het project betrokken zijn, zullen de faalkosten aanzienlijk lager zijn waardoor we tegen scherpe prijzen kunnen (ver)bouwen en de kwaliteit kunnen waarborgen.
Onze bedrijvengroep richt zich op verbouw en nieuwbouw voor architecten, particulieren, horeca, bedrijven, winkels, instellingen en scholen.
We zijn multidisciplinair en hebben ruime ervaring om te werken voor bovenstaande doelgroepen.

Nadat per 1 januari 2009 Schildersbedrijf Boogaard onderdeel is geworden van Paauwe Beheer vonden wij het tijd om nu onder de naam Schildersbedrijf Paauwe verder te gaan, dit met dezelfde kwaliteitsgarantie en vakbekwame schilders die u van ons gewend bent. Wij zijn in de afgelopen 2 jaar gegroeid tot een bedrijf wat wij nu zijn o.a. een Erkend leerbedrijf en AF-erkend. Wij zijn al vele jaren lang een vertrouwd adres op het gebied van schilderen, behangen, wandafwerking en beglazing. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een gegrond advies geven. Een goed advies is de basis van al onze activiteiten, daarom doen wij er alles aan om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, producten en technieken. Omdat wij uitsluitend werken met goed opgeleide, gemotiveerde vakmensen bent u verzekerd van een duurzame oplossing en een fraai eindresultaat.
Totaalonderhoud wordt steeds belangrijker. Wij moeten als schildersbedrijf steeds vaker een beroep doen op een aannemer voor kozijnreparaties of reparatie van goten en overstekken. Aannemersbedrijf Paauwe op hun beurt maakt veel gebruik van vakbekwame schilders.
Tijd dus om de krachten te bundelen. Op deze manier bieden we een totaalpakket en heeft u één aanspreekpunt voor de gehele opdracht.