Selecteer provincie

Schilders M C van der Kaaij

Details

Adres
Pastorielaan 5
2691RZ 's-Gravenzande
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

M.C. van der Kaaij Schilders in 's-Gravenzande is een dynamisch bedrijf met 5 vaste medewerkers, dat werkzaamheden uitvoert in voornamelijk Zuid-Nederland. Onze vestigingsplaats is 's-Gravenzande.

Als u een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt.

M.C. van der Kaaij Schilders is een erkend bedrijf op het gebied van kwaliteit en veiligheid (VCA). Ook zijn wij een erkend opleidingsbedrijf, wat de kwaliteit van onze werknemers ten goede komt. Wij zijn tevens aangesloten bij OnderhoudNL. De branche-organisatie OnderhoudNL en de erkenningsregeling (AF) staan er borg voor dat de afspraken worden nagekomen en dat de kwaliteit in hoog vaandel wordt gehouden.

De opdrachtgevers van M.C. van der Kaaij Schilders zijn voornamelijk particulieren, aannemers, woningbouwverenigingen, architecten, vastgoedbeheerders en natuurlijk overige bedrijven. Opdrachtgevers die ons al jaren weten te vinden om onze kwaliteit, service en vooral flexibiliteit.
M.C. van der Kaaij Schilders heeft meer te bieden dan alleen schilderwerk. Als schildersbedrijf willen wij u een zo breed mogelijk assortiment aanbieden. U zult zich verbazen hoeveel verschillende afwerkmethodes er binnen het schildersvak zijn!